Close

Ekaterini Hotel

Νήσος Ρόδος

Zoom Text A+ A=


Covid-19 ενημέρωση 17/6


Κατανοούμε απόλυτα το ενδιαφέρον σας και την ανησυχία σας για το πως θα είναι το Ekaterini φέτος το καλοκαίρι.

Σαν πρώτη ενημέρωση θα θέλαμε να ξέρετε πως πέρα από την πιστοποίηση του κράτους με το σήμα health first ετοιμαζόμαστε να πάρουμε και 2η πιστοποίηση από εξωτερικό διαπιστευμένο φορέα. Τα μέτρα που εφαρμόζουμε είναι πάρα πολλά και δεν μπορούμε να σας τα αναπτύξουμε εδώ γιατί είναι πάνω από 20 σελίδες. Περιληπτικά τα μέτρα αυτά έχουν να κάνουν με το πόσιμο νερό, τα κλιματιστικά, τη πισίνα ,τις αποστάσεις στα τραπέζια και πιστοποιήσεις ακόμα και για τα απολυμαντικά που θα χρησιμοποιούμε σε κάθε είδους επιφάνεια. Μερικά απλά που ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο, λόγω καθημερινότητας, ίσως είναι το καθάρισμα .Πριν την άφιξη το δωμάτιο θα καθαρίζεται με ειδικό ατμοκαθαριστή και απολυμαντικά ενώ θα μένει κενό για 1-3 μέρες τηρώντας και τα 2 πρωτόκολλα καθαρισμού ταυτόχρονα.

Η αλλαγή ιματισμού και η καθαριότητα από εμάς, θα γίνεται μετά από μια εβδομάδα διαμονής. Αν εχει κάποια ανάγκη ο πελάτης που δεν θα θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους, είναι πιθανόν κάποιες εξαιρέσεις να γίνονται .Επίσης θα είναι στο χέρι του, να έχει τακτικά καθαρά σεντόνια και πετσέτες βάζοντας τα ο ίδιος σε ειδικές κλειστές σακούλες και βάζοντας το ειδικό σήμα έξω από την πόρτα του .Το ίδιο θα ισχύει και για τα σκουπίδια του δωματίου.

Στο εστιατόριο θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας. Αφού καθίσουν όλοι στα τραπέζια τους που έχουν τοποθετηθεί βάση επιτρεπόμενων αποστάσεων, ο πελάτης θα σηκώνεται και θα διαλέγει πίσω από το πλεξιγλάς το φαγητό του και θα το παίρνει από το ειδικό παράθυρο χωρίς να αγγίζει τίποτα και χωρίς να περιμένει σε μεγάλες ουρές.

Στο μπαρ μας και στο Σνακ μπαρ το μεσημέρι όλα θα σερβίρονται στο τραπέζι με παραγγελία χωρίς να περιμένει ο πελάτης στο μπαρ για να παραλάβει το οτιδήποτε. Τέλος υπάρχει ειδικό σχέδιο δράσης σε περίπτωση κρούσματος ενώ όλοι οι πελάτες θα θερμομετριούνται με θερμόμετρα lazer κατά την άφιξη.

Πραγματικά κουραστήκαμε και κάναμε ότι καλύτερο για να έχετε μια ασφαλή διαμονή. Μακάρι να ήταν όλα από το χέρι μας, όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και η δική σας βοήθεια κυρίως σε θέματα υγιεινής και αποστάσεων είναι πλέον απαραίτητηCovid-19 ενημέρωση 3/4

Αγαπητέ επισκέπτη,
Όλοι εμείς από το ξενοδοχείο Ekaterini θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την προτίμηση ,που δείχνετε προς εμάς, όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τώρα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο καθένας μόνος του ξεχωριστά.

Ας μην χάνουμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας. Ας σκεφτούμε ότι κάθε στιγμή που ζούμε με τις οικογένειές μας στο σπίτι μας θα μας μείνει αξέχαστη και ας βάλουμε σε προτεραιότητα την δικιά μας υγεία και όλων γύρω μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, σαν Ξενοδοχείο θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μετατρέψαμε όλες μας τις κρατήσεις σε 100% επιστρεπτέες ενώ δεν εισπράξαμε καμία προκαταβολή από τις υπάρχουσες κρατήσεις μας. Αισθανθείτε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή στο: info@ekaterini-hotel.com

Πολλοί φίλοι μας ρωτούν τι πιστεύουμε για την δεδομένη κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως <<ελπίζουμε>>. Η νέα καμπάνια μας λοιπόν, "Book for a Hope" είναι ξεκάθαρα προς αυτή την κατεύθυνση δίνοντάς σας πλήρη ελευθερία μέχρι και την ώρα άφιξης στο ξενοδοχείο μας.

Ελπίζοντας λοιπόν πως όλο αυτό θα ξεπεραστεί και θα λάβουμε την απαραίτητη διαπίστευση για την ασφάλεια των φιλοξενούμενών μας, εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επόμενη μέρα.

• Συνεχής επιδίωξή μας θα είναι να ξεκουράζονται τα δωμάτιά μας τουλάχιστον για 3 ημέρες πριν από κάθε άφιξη.
• Εξοπλιστήκαμε με ειδικούς ατμοκαθαριστές για την απολύμανση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων.
• Εξασφαλίσαμε την επάρκεια αντισηπτικών για όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
• Προμηθευτήκαμε ειδικά θερμόμετρα ανέπαφης καταμέτρησης του πυρετού, ώστε να γίνεται γρήγορη μέτρηση κατά την άφιξη.
• Σε περιόδους οπού κριθεί απαραίτητο, οι χρόνοι σερβιρίσματος θα μεγαλώσουν, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στο ανοιχτό από αέρα εστιατόριο μας.
• Εγγραφήκαμε σε λίστα ειδικού συνεργείου καθαρισμού και απολύμανσης σε περίπτωση που κριθεί αυτό αναγκαίο.
• Ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλα τα νέα και απαραίτητα μέτρα για την δική σας αλλά και την δική μας ασφάλεια.

Η στιγμή που θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί θα είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστή και σίγουρα θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς